

Thursday August 12, 2021

12:00 pm – 5:00 pm Credential and Camping pass pick up

3:00 pm – 5:00 pm Move in- Enter Gate 1 no earlier than 2pm to stage in back of paddock

4:00 pm – 6:00 pm Technical Inspection

Friday August 13, 2021

7:00 am – 5:00 pm Credential and Camping pass pick up

7:00 am – 9:00 am Technical Inspection 8:00 am Marshals Training

9:00 am Riders Meeting in front of timing/scoring
9:30 am Track Inspection and Marshal Call Around
10:00 am - 10:15 am 110 4-speed Group 1 - Practice - 15 min
10:20 am - 10:35 am 160 Group 2 - Practice - 15 min

 10:20 am - 10:35 am
 160 Group 2 - Practice - 15 min

 10:40 am - 10:55 am
 190 Group 3 - Practice - 15 min

 11:00 am - 11:15 am
 110 4-speed Group 1 - Practice - 15 min

 11:20 am - 11:35 am
 160 Group 2 - Practice - 15 min

 11:40 am - 11:55 am
 190 Group 3 - Practice - 15 min

12:00 pm – 12:30 pm Break

12:40 pm - 12:55 pm **110 4-speed Group 1** – Practice – 15 min

 1:00 pm - 1:15 pm
 160 Group 2 - Practice - 15 min

 1:20 pm - 1:35 pm
 190 Group 3 - Practice - 15 min

2:00 pm - 2:15 pm **160 Group 2** - Practice - 15 min 2:20 pm - 2:35 pm **190 Group 3** - Practice - 15 min

5:00 pm Mandatory Rider Meeting in front of timing/scoring

Saturday August 14 2021

8:00 am – 9:00 am Technical Inspection

9:00 am - 9:30 am Mandatory Rider Meeting in front of timing/scoring

9:30 am - 9:45 am Group Photo

 9:30 am
 Track Inspection and Marshal Call Around

 10:00 am - 10:15 am
 110 4-speed Group 1 - Practice - 15 min

 10:20 am - 10:35 am
 160 Group 2 - Practice - 15 min

 10:20 am - 10:35 am
 160 Group 2 - Practice - 15 min

 10:40 am - 10:55 am
 190 Group 3 - Practice - 15 min

 11:00 am - 11:15 am
 110 4-speed Group 1 - Practice - 15 min

11:20 am – 11:35 am **160 Group 2** – Practice – 15 min 11:40 am – 11:55 am **190 Group 3** – Practice – 15 min

12:00 pm – 12:40 pm Break

12:40 pm – 12:55 pm **110 4-speed Group 1** – Qualifying 1 – 15 min

1:00 pm - 1:15 pm

1:00 pm - 1:15 pm

160 Group 2 - Qualifying 1 - 15 min

1:20 pm - 1:35 pm

190 Group 3 - Qualifying 1 - 15 min

1:40 pm - 1:55 pm

110 4-speed Group 1 - Qualifying - 10 min

2:00 pm - 2:15 pm

160 Group 2 - Qualifying - 10 min

 2:00 pm - 2:15 pm
 160 Group 2 - Qualifying - 10 min

 2:20 pm - 2:35 pm
 190 Group 2 - Qualifying - 10 min

 3:20 pm
 110 4-speed Race 1 - 10 Laps

Pit lane opens 3:15 3:40 pm 190 Race 1 - 13 Laps Pit lane opens 3:35 4:10 pm **160 Race 1** – 13 Laps Pit lane opens 4:05 5:30 pm 110 4 speed Race 2 - 10 laps Pit lane opens 5:25 5:50 pm 190 Race 2-13 laps Pit Lane opens 5:45 6:20 pm 160 Race 2-13 laps Pit Lane opens 6:15

Podium ceremonies for all races after final race

Dunlop Tire Service

Thursday $5:30-6:00 \ pm$, Friday $8:00-8:30 \ am$ and $3:00-3:30 \ pm$